vrijdag 27 januari 2023 05:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 december 2022

De Norwegian Encore heeft dinsdag een bezoek gebracht aan Curaçao. Het nieuwe cruiseschip van cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line (NCL) bracht 4.653 passagiers aan wal. Dat meldt Curaçao Ports Authority (CPA).

Het nieuwe schip van NCL werd voor het eerst ontvangen bij de Cruise Terminal. Daarbij werd CPA samen met minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP), scheepsagent Maduro Shipping en het toeristenbureau uitgenodigd voor een inaugurele ceremonie aan boord.

De minister deelde mee dat hij tijdens de FCCA Conference in Santo Domingo een goede ontmoeting heeft gehad met Roy Schultheis, directeur overheidsrelaties van NCL. Schultheis liet weten dat het bedrijf de cruisediensten naar Curaçao wil uitbreiden omdat de boekingen goed lopen.

Tegelijkertijd met de Norwegian Encore deed het cruiseschip Seabourn Sojourn Curaçao ook aan met 402 passagiers aan boord en de Merella Explorer 2 met 1.701 passagiers. CPA zegt dat dinsdag bijna 7.000 cruise toeristen het eiland bezochten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram