vrijdag 27 januari 2023 05:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 december 2022

Vliegtuigmaatschappij JetBlue voegt vanaf 6 april 2023 twee extra vluchten toe aan de route tussen New York en Curaçao. Dat heeft Curaçao Tourist Board (CTB) aangekondigd. Door de extra vluchten zullen er straks vijf dagen per week vluchten gaan naar de John F. Kennedy International Airport.

De extra vluchten zijn het resultaat van een groeiende vraag vanuit de Amerikaanse markt, aldus CTB. De vluchten zullen beschikbaar zijn op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vanuit New York zal de vlucht vertrekken om 8.00 uur en aankomen op luchthaven Hato om 13.25 uur. De terugvlucht vanuit Curaçao vertrekt om 14.25 uur en landt in New York om 18.29 uur.

Minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje (PNP) laat weten dat het een belangrijke uitdaging is om de Curaçaose toeristische sector in 2023 verder te versterken en daarmee een impuls te geven aan de economie. “Deze vluchten zullen extra bijdragen aan een verdere groei van de Amerikaanse markt, na een geweldig jaar in 2022”, aldus de minister.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram