maandag 30 januari 2023 17:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 december 2022

Hoewel het nog steeds stil is rondom de ontwikkelingen van de Refineria di Korsou (RDK), is gebleken dat er zich een nieuwe ontwikkeling heeft plaatsgevonden op het terrein. Dat meldt de Extra via een bron vanuit de raffinaderij. 

Er is vastgesteld dat er een “technical due diligence” wordt uitgevoerd door de Caribbean Petroleum Refinery (CPR). Dit is een proces waarin onderzoek, analyse en vaststelling centraal staat. Een potentiële koper of gebruiker verzamelt alle informatie van hetgeen wat in de verkoop staat. 

Sinds woensdagochtend zijn er twee tanks te zien aan de Schottegatweg West. Er zijn verschillende inspecteurs, zowel lokaal als internationaal, ‘de powerplants’ oftewel de energiecentrales aan het inspecteren. 

Volgens de bron ontwikkelen de besprekingen en de inspectie zich positief. Er wordt verwacht dat er snel meer duidelijkheid en goed nieuws komt, zodat het land positief het nieuwe jaar kan beginnen.

-- Advertentie --

One comment on “Inspecties bij de raffinaderij”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram