dinsdag 31 januari 2023 02:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 november 2022

Twee automobilisten zijn vrijdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat er rond 22.00 uur een ongeluk op de F.D Rooseveltweg plaatsvond. Een van de slachtoffers overleefde het ongeluk niet. Dat meldt Korps politie Curaçao.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat een van de betrokken chauffeurs geen voorrang zou hebben verleend aan een auto die uit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden. De chauffeur verloor hierdoor de macht over het stuur en botste tegen een lantarenpaal. Twee mensen raakte zwaargewond en werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Om 23.54 uur maakte de dokter bekend dat een van de slachtoffers, de 47- jarige Varessa Koraulin Eulogia Thomasa het ongeluk niet heeft overleefd. Het politieonderzoek loopt nog.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram