vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het vierde ‘Invest in Willemstad’-evenement vindt plaats op woensdag 30 november. Verschillende sprekers zullen vertellen over investeringsmogelijkheden in de binnenstad.

Tijdens het investeringssummit ligt de nadruk op het genereren van nieuwe economische activiteiten, maar ook op wat er nodig is om de stad aantrekkelijk, levendig en leefbaar te maken. De sprekers zullen stilstaan bij de rol van monumenten, de noodzaak om het karakter te behouden en de rol die de overheid daarin moet vervullen. Daarnaast geven vertegenwoordigers van de districten Punda, Otrobanda, Pietermaai en Scharloo een toelichting over de ontwikkelingen in hun wijk.

De vierde editie van het event vindt 30 november plaats van 16:00 uur tot 19:00 uur in de Nieuwe Straat in Pietermaai, naast Mr. Porter. Geïnteresseerden kunnen de bijeenkomst ook via een zoom-link volgen op de Facebookpagina van ‘Invest in Willemstad’.

De eerste editie van ‘Invest in Willemstad’ vond in 2019 plaats. Een direct gevolg van deze summit toen was de aankoop van het Plazahotel door het pensioenfonds APC.