zondag 27 november 2022 04:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 november 2022

De werkzaamheden voor het het herasfalteren van de weg te hoogte van Soto wordt weer opgepakt. Dat laten minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) en Openbare Werken weten.    

De herasfaltering gaat volgens Cooper de goede kant op en is bijna klaar. Ondanks de vele regen deze dagen kon het werk door blijven gaan. De Kaminda Johan Statius van Eps is al klaar. Het ministerie laat weten dat inwoners deze weg weer kunnen gebruiken.

In oktober zijn de onderhoudswerkzaamheden aan de weg van Kaminda Statius van Eps naar de rotonde Wiri gestart. Het ministerie verwachtte dat de werkzaamheden twee weken in beslag zouden nemen, inmiddels beslaat het onderhoud er ruim zes weken. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram