woensdag 7 december 2022 12:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 november 2022

Het kabinet heeft goedkeuring gegeven voor de aanschaf van drie nieuwe ambulances. Politieke partij MFK feliciteert minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Dorothy Pieters-Janga (MFK) met de aanschaf.

Parlementslid David Safarina (MFK) vindt dat het kabinet de bevolking moet garanderen dat de ambulancezorg goed is. De ambulances gaan naar Stichting Ambulance Zorg Curacao (FKAK) die zorgt voor vervoer van patiënten.

Naast felicitaties voor Pieters-Janga laat Safarina het niet na een partijgenoot te prijzen. Minister van Financiën Javier Silvania zou volgens Safarina veel aandacht hebben gegeven aan de bezetting van de FKAK.

-- Advertentie --

One comment on “Curacao krijgt drie nieuwe ambulances”

  1. Leuk..,.,je eigen partijleden een veer te geven. Kan Safarina zich niet beter buigen over de duizenden mensen zonder er schoon water.
    Dan klinkt het nog enigszins ‘nuttig’!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram