woensdag 7 december 2022 14:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 november 2022

De Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) heeft woensdagochtend code geel afgegeven. De weerdienst waarschuwt voor ruwe zee aan de noordelijke en oostelijke kust.

Er wordt verwacht dat deining en sterke wind, ruwe zee aan de kust kan veroorzaken. Brandingsgolven kunnen schade aan kleine boten aanrichten als ze zich vlak aan zee bevinden. Door het onder water lopen van kustgebieden kunnen strandfaciliteiten schade oplopen.

De Meteo verzoekt om met kleine boten voorzichtig te zijn wanneer zij gaan varen. Het is mogelijk dat kustgebieden kunnen onderlopen. Er wordt eigenaars van kustfaciliteiten aangeraden om deze te beschermen. Daarnaast wordt zwemmers geadviseerd voorzichtig te zijn en zich niet te ver van de kust te zwemmen.

De voorzorgsmededeling geldt tot donderdag 08.00 uur.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram