woensdag 7 december 2022 23:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 november 2022

​​Dit jaar wil radiostation ParadiseFM zoveel mogelijk kerstwensen in vervulling laten gaan. Vanaf 28 november kunnen wensen worden ingestuurd via de website. In de week voor kerst trekken de dj’s voor het derde jaar op rij erop uit om mensen te verrassen. 

Radio-dj Vanessa Werkhoven gaat dit jaar een bijzondere uitdaging aan. Zij gaat 103.1 uur radio maken vanuit een container op het Wilhelminaplein. De dj heeft die week geen toegang tot internet of telefoon. Wel mag ze bezoek ontvangen: diverse gasten schuiven bij haar aan. 

Vanessa is enorm benieuwd hoe dit gaat aflopen: “Ik ben van nature een gezelschapsdier, dus vier en een halve dag in mijn eentje doorbrengen is reuze spannend! Een gedwongen retraite van mijn telefoon gaat enorm zwaar worden.”

DJ’s Maarten Schakel en Joris Reer gaan racen over het eiland om ook dit jaar weer iets terug te doen voor de mensen. De kerstactie is te horen van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december. Op die maandag gaat Vanessa om 7.00 uur de container in en. vrijdag om 13.06 uur zit het avontuur er voor haar op.

De actie is dit jaar volledig klimaatneutraal: de container en de radioapparatuur draait op zonnepanelen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram