dinsdag 12 september 2023 04:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 november 2022

Personen van 12 jaar en ouder kunnen vanaf maandag een boosterprik halen. Zij kunnen vanaf maandag een herhaalprik van Pfizer halen tegen het coronavirus. Dat laat het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur weten.

De prik is voor mensen die de eerste en tweede prik hebben gekregen. Het vaccin bestrijdt zowel de Wuhan als de Omikronvariant om de opgebouwde bescherming te vergroten. Eerder kregen 55-plussers ook al de mogelijkheid om de herhaalprik te halen. 

Voor de herhaalprik kun je vanaf maandag 21 november terecht bij de GGD aan de Piscaderaweg 49 in Zakitó. Op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag kan je van 08:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 17:00. Een afspraak maken is niet nodig.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dit vaccin goedgekeurd. Voor meer informatie over de boosterprik kun je terecht op de website en op de Facebook van het ministerie van Gezondheid.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram