vrijdag 9 december 2022 00:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 november 2022

Minister Charles Cooper (MFK) van het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft woensdag de ‘Global Memorandum of Understanding on Zero Emmisions Medium- and Heavy-Duty Vehicles’ in de Dominicaanse Republiek ondertekend. 

Als eilandstaat in het Caribisch gebied is het belangrijk om dit soort initiatieven te ondersteunen. Zo maakt Curaçao ook deel uit van internationale doelen in het kader van klimaatverandering. Het verduurzamen van vervoer moet ook haalbaar zijn. “Het is belangrijk om onze kinderen een betere wereld te geven om in te leven. Curaçao is een klein eiland, maar we kunnen een voorbeeld zijn voor grotere landen in de manier waarop we met dit soort aspecten omgaan. Wij zijn klaar voor deze uitdaging!”, aldus Cooper.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram