woensdag 7 december 2022 22:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 november 2022

Een kwart van de mensen met een afspraak bij Kranshi komt niet opdagen. Dat meldt Ruthline Haddocks, hoofd algemene zaken bij Kranshi. 

Volgens Haddocks is er een serieus probleem met het nakomen van de afspraken. Dit zorgt er namelijk voor dat veel andere mensen problemen hebben met het maken van afspraken op de korte termijn. Als gevolg hiervan wordt de wachttijd steeds groter. 

Kranshi is de afdeling publieke zaken van de overheid. Hier kunnen afspraken gemaakt worden voor het melden van levensgebeurtenissen zoals geboorte, overlijden, emigratie, verhuizing, huwelijk of echtscheiding.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram