maandag 5 december 2022 14:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 november 2022

Er is sprake van een opmerkelijke ruzie tussen minister van Verkeer, Vervoer, Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) en oud-minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport en huidig Statenlid Steven Croes. De reden van de ruzie, die op social media wordt uitgevochten, gaat over wie verantwoordelijk is voor het project van het nieuwe sportcomplex in Tera Kora.

Cooper heeft onlangs de ondertekening van een intentieverklaring met honkballer Mariekson ‘Didi’ Gregorius bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat er in Tera Kòrá een sportcomplex komt voor diverse sportfaciliteiten inclusief een honkbalveld met alle trainingsmogelijkheden. De aankondiging van Cooper was voor PAR-Statenlid Steven Croes aanleiding om Gregorius en zijn stichting op sociale media te feliciteren. 

Croes omschrijft het project als één van de projecten die onder zijn ministerschap zijn begonnen, maar nu pas kan worden uitgevoerd. Deze opmerking viel niet in goede aarde bij Cooper. Volgens de minister is de huidige regering vanaf nul begonnen met dit project. Op zijn eigen Facebookpagina omschrijft hij de PAR als ‘broedparasiet’ en ‘koekoeksvogel’. Toch merkt hij op dat vier dagen voor zijn aftreden, een document door Croes is ondertekend. “Ze hadden jou moeten arresteren, want dit valt niet onder lopende zaken die een aftredende minister moet afhandelen”, aldus Cooper. 

-- Advertentie --

One comment on “Cooper en Croes ruziën via Facebook over sportterrein Tera Kòrá”

  1. Heb niks met Croes maar Cooper is buitengewoon onbeschaamd. Een echte proleet kun je hem kwalificeren.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram