woensdag 7 december 2022 22:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 november 2022

De bouw van een Family Justice Centre op Bonaire start dinsdag. Op de locatie zullen professionals samenwerken om hulp en steun te bieden aan volwassenen, jeugd, kinderen en ouderen die met huiselijk geweld of kindermishandeling te maken hebben. Dat meldt het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB).

Met de aftrap van het nieuwe centrum biedt het OLB een plek voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met geweld. Het nieuwe centrum wordt gebouwd in het bestaande gebouw van Sentro di Bario Antriol Pabou aan de Kaya Gatu. Dit gebouw wordt speciaal gerenoveerd. 

Volgens het OLB biedt het nieuwe Family Justice Centre hulpverlening voor iedereen die dat nodig heeft. Mensen hoeven maar een keer hun verhaal te delen om geholpen te worden. “Op die manier wordt er een veilige en efficiënte manier van hulp geboden,” aldus het OLB. Komende week ligt de focus op kindermishandeling in verband met de Week tegen Kindermishandeling. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram