zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Tui Dutch Caribbean heeft vrijdag achttien nieuwe stewards en stewardessen verwelkomd. Dit gebeurde tijdens een officiële uitreiking op het hoofdkantoor van de vliegtuigmaatschappij in Willemstad. De nieuwe aanwinsten hebben hun ‘Wing’ in ontvangst genomen, laat Tui Nederland weten.

De groep heeft de opleiding tot cabin attendant bij TUI fly succesvol afgerond en zal aan de slag gaan als cabin crew. Het cabinepersoneel zal specifiek worden ingezet op de route tussen Curaçao en Amsterdam. 

Tui heeft bewust gekozen voor het uitbreiden van het team met lokale werknemers. Dit moet zorgen voor een vertrouwd gevoel bij passagiers aan boord tijdens hun ongeveer tien uur durende vlucht. Door middel van service,  talenkennis en vriendelijkheid zal de cabin crew zorgen voor een aangename vlucht van 7.850 kilometer.