dinsdag 12 september 2023 15:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 november 2022

Het LED-verlichtingsproject in de binnenstad wordt donderdagavond ceremonieel geopend. Dat meldt Aqualectra. 

Alle 793 straatlantaarns in Punda en Otrobanda zijn nu 'smart'. Om 19.00 uur worden de nieuwe lichten getoond en op datzelfde moment zal de eerste kerstversiering worden opgehangen. Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) zal aanwezig zijn bij de opening. 

De LED-verlichting moet de binnenstad volgens het nutsbedrijf met het 25-jarig jubileum op de werelderfgoedlijst nog mooier uit laten komen. De nieuwe lampen zijn efficiënter en verbruiken minder energie.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram