woensdag 8 februari 2023 10:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 november 2022

Het RIOT team van de politie en het Vrijwilligers Korps Curaçao (VKC) hebben woensdag een oefening uitgevoerd in Punda. Bij het Paleis van de Gouverneur werden ‘demonstranten’ ingezet om onrust te veroorzaken. 

De training vond plaats onder leiding van het calamiteiten team van de Crisisbeheersings & Rampenbestrijdingsorganisatie. De agenten moesten de onruststokers terug dringen en de situatie onder controle zien te krijgen.

De oefening is goed verlopen, aldus interim-woordvoerder van de politie, Maurits Rosalina tegenover de Èxtra. Met de training kon het team zich voorbereiden op een echte demonstratie en hoe deze op een correcte manier kan worden begeleid. 

-- Advertentie --

One comment on “Oefendemonstratie voor politie training in Punda”

  1. Onder leiding van het crisisteam waarvan Lesley Fer aan het hoofd staat? Die mag echt niet tot een ‘topper’ worden gerekend.
    Of zie ik dat verkeerd!!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram