maandag 5 december 2022 20:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 november 2022

Kraamkliniek Fundashon Duna Lus heeft afgelopen weekend een radio- en telethon gehouden om geld binnen te halen om het oude gebouw in Rio Canario te renoveren. Dat maakt het ministerie van Gezondheid woensdag bekend. 

De kraamkliniek heeft geld nodig om het oude gebouw in Rio Canario renoveren. Het kabinet Pisas en de minister van Financiën Javier Silvania hebben een donatie gedaan van 250.000 gulden tijdens de fundraising. Met fondsenwerving en toekomstige acties hoopt de kraamkliniek bijna twee miljoen gulden binnen te halen. 

Veel mensen kennen dit iconische gebouw, omdat veel kinderen daar op de wereld zijn gekomen. “De kraamkliniek is een plek voor moeder en kind waar kinderen geboren worden en waar moeder en kind samen de eerste dagen doorbrengen”, aldus het ministerie.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram