maandag 5 december 2022 18:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 november 2022

Het ministerie van Financiën in Nederland heeft een programma opgesteld waarmee ouders en gezinnen worden ondersteund die slachtoffer zijn geworden van de toeslagenaffaire. Dat meldt de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad.

De ondersteuning richt zich onder andere op financiële compensatie vanwege het leed dat is aangedaan door fouten van de overheid. Voor Curaçaose ouders is er apart team opgericht dat sinds juli ouders en gezinnen buiten Nederland helpt. Dinsdag is werd bij de vestiging van VNW in Scharloo een bijeenkomst georganiseerd voor lokale instanties.

Gedupeerden kunnen zich vanaf vandaag ook bij de Vertegenwoordiging van Nederland te Willemstad melden via het telefoonnummer +5999 4343 200.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram