woensdag 7 december 2022 22:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 november 2022

Een man is afgelopen zaterdag overleden tijdens het duiken nabij het strand van Marie Pampoen, dat meldt de politie. 

De politie kreeg de melding rond 16:00 uur binnen van een verdrinking bij Marie Pampoen. Omstanders hadden de man toen al uit het water gehaald. Ze hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

De politiearts heeft de dood van de man inmiddels bevestigd. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam van de duiker in beslag genomen om autopsie uit te voeren. Uit eerste onderzoek blijkt dat de man in de problemen kwam tijdens het duiken. De man heeft hierbij te veel water binnen gekregen en is hierdoor overleden. 

Over de identiteit van het slachtoffer is nog niks bekend gemaakt, totdat de familie is geïnformeerd over wat er zich heeft afgespeeld.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram