zondag 27 november 2022 05:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 november 2022

Voor de negende keer organiseren vliegtuigmaatschappij KLM en Curaçao Tourist Board (CTB) zaterdag 27 en zondag 28 november de KLM Curaçao Marathon 2022. Tijdens deze editie worden de vijf, tien, 21.1 en 42.2 kilometer gerend over onder andere de Koningin Julianabrug. 

In een persconferentie laat organisator Kees van Muiswinkel weten dat het parcours van de marathon is aangepast. De deelnemers komen uit alle hoeken van de wereld. Van Muiswinkel laat weten dat het nog steeds mogelijk is je in te schrijven voor de marathon.

KLM Curaçao Marathon 2022
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram