woensdag 7 december 2022 23:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 november 2022

De autoriteiten hebben woensdag een grote drugscontrole uitgevoerd op een van de cruiseschepen bij de megapier. Volgens de Extra is de controle een gevolg van een toerist die in Amerika is aangehouden met drugs.

De verdachte probeerde het land binnen te komen met pakketten drugs op zijn lichaam geplakt. Hij kwam van een cruiseschip dat eerder ook op Curaçao was geweest. Daarnaast zou de politie informatie hebben over een groep die in de buurt van de megapier drugs aanbiedt aan toeristen. De autoriteiten zijn een onderzoek gestart.

Voor de controle van woensdag werd een speciaal team samengesteld. Ook werden er drugshonden ingezet. Er werd niets opvallends aangetroffen aan boord. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram