woensdag 7 december 2022 12:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 november 2022

Het kunstproject Art for the Roses en het Roses Concert worden vanwege de hevige regenbuien de afgelopen dagen een week een  opgeschoven. De evenementen stonden gepland voor aanstaande vrijdag 4 november en zullen nu vrijdag 11 november plaatsvinden.

De organisatie hoopt de komende dagen op beter weer, zodat het overtollige water rondom Landhuis Bloemhof kan wegstromen. De expositie van kunstwerken, die op zaterdag 19 november geveild gaan worden, blijven tijdens de openingstijden van Landhuis Bloemhof te bezichtigen. Ook de kerstmarkt van aanstaande zaterdag schuift een week op, die vindt nu zaterdag 12 november plaats. 

De projecten zijn een samenwerking van Landhuis Bloemhof en de stichting Ride for the Roses. De stichting wil zoveel mogelijk fondsen werven voor het Prinses Wilhelmina Fonds voor de nazorg van kankerpatiënten en de begeleiding van hun naasten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram