woensdag 7 december 2022 23:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 november 2022

No Shave November is dinsdag van start gegaan op Curaçao. Deelnemers aan de actie zullen zich de hele maand niet scheren om aandacht te vragen voor prostaatkanker. Dat laat de organisatie JCI Creative Leaders weten.

Verschillende bekende Curaçaoënaars doen mee aan de awarenessmaand, waaronder PNP-Statenlid Gwendell Mercelina, PAR-partijleider Quincy Girigorie en radio dj Big D. Deze ambassadeurs zijn gisteren voor de laatste keer geschoren bij een Barbershop, maar raken de komende maand hun scheermes niet meer aan. 

Er zullen deze maand gratis informatiesessies over prostaatkanker plaatsvinden om de bevolking te informeren over de oorzaken en gevolgen van de ziekte.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram