donderdag 14 september 2023 11:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 november 2022

De Inky Binky Bib-bibliotheek bestaat vijf jaar en breidt haar collectie boeken uit. Eerder liet de bibliotheek weten behoefte te hebben aan nieuwe boeken. Door sponsoren is de wens nu in vervulling gegaan. Naast de uitbreiding heeft de bibliotheek ook een nieuw boeken sorteersysteem.

De bibliotheek aan de Poncaweg in Groot Kwartier is in 2017 geopend en is nu na vijf jaar verder uitgebreid. De bibliotheek zegt een nieuw geavanceerd softwaresysteem te hebben dat de boekencollectie op genre sorteert. Het systeem categoriseert de boeken in thema’s als dieren, horror/thriller, avontuur en wetenschap. 

Een groep docenten en ouders van kinderen van het Berg Carmel College zijn als vrijwilliger uitgekozen om de scholieren voor te lezen. Daarnaast worden de vrijwilligers aangemoedigd om initiatieven en ideeën aan te leveren voor de bibliotheek. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram