woensdag 7 december 2022 23:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 november 2022

Radiozender Dolfijn FM viert dinsdag haar twintigjarig jubileum. De zender zal tot en met elf november herinneringen ophalen met luisteraars en verschillende prijzen weggeven met als hoogtepunt een reis naar Miami.

Met het nummer ‘Simply the best’ van de Amerikaanse zangeres Tina Turner maakte Dolfijn FM in 2002 haar intrede in de radiowereld. De radiozender zegt dat het nummer sindsdien wordt gezien als symbool voor de ambitie om vernieuwend en relevant te zijn. Volgens Dolfijn FM is de radiozender na twintig jaar uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige radiostation van Curaçao en Bonaire. “We horen vaak dat mensen blij worden van onze muziek en shows en daarom ook elders Dolfijn FM luisteren om in gedachten nog een beetje in Caribische sferen te blijven”, aldus de radio dj’s.

Tijdens het terugblikken met de luisteraars wordt er stilgestaan bij de twintig jaar aan spraakmakende interviews en concerten met zowel nationale als internationale artiesten en zogenaamde baldadige acties. Zo is er ooit een live uitzending gemaakt vanuit een onderzeeër en zamelt de radiozender nog ieder jaar duizenden cadeaus in voor de actie ‘Ieder Kind een Kerstcadeau’. Met deze actie krijgen kinderen uit minderbedeelde gezinnen met kerst een cadeau.

Vanwege het twintigjarig bestaan maakt de luisteraar kans op een verzorgde reis voor twee personen naar Miami. Tijdens het bezoek aan de metropool zullen winnaars naar het afscheidsconcert van Daddy Yankee gaan. De Puerto Ricaanse reggaeton zanger zegt na zijn tour  'La Última Vuelta' te stoppen met zijn muziekcarrière en zich te focussen op andere projecten. Naast concertkaartjes krijgt de luisteraar ook 500 dollar shoptegoed mee.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram