woensdag 7 december 2022 22:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 november 2022

De Kinderboekenweek op Curaçao is maandag geopend bij Huize Sint Jozef. Dat laat Biblioteka Nashonal Kòrsou weten.

De Kinderboekenweek heeft dit jaar het thema ‘Bi-Ba-bèrdè’, oftewel ‘Gi-Ga-Groen’. De organisatie wil kinderen aanmoedigen om de natuur in te gaan, in bomen te klimmen, zandkastelen te bouwen en vogels te spotten. Vorige week werd het tweetalige geschenkboek ‘Gi-Ga-groen’/ Bi-Ba-bèrdè’ bij de bibliotheek gedoopt. Het boek is geschreven door Tito Ansano, Crisen Schorea, Mila Dorothea, Ilse Schoobaar en Tio Ali. 

Iedereen die een aankoop doet bij Bruna of Mensings’s Caminada zal het boek als cadeau ontvangen. Tijdens de Kinderboekenweek zullen er de hele week verschillende activiteiten op scholen worden georganiseerd.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram