woensdag 7 december 2022 23:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 november 2022

De Kerstmarkt op Landhuis Bloemhoef wordt verplaatst van zaterdag 5 november naar zaterdag 12 november. Dat heeft de organisatie besloten vanwege de voorspelde regenval de komende week.

Vanwege de weersomstandigheden vond Landhuis Bloemhof het onverantwoord om de elfde editie van de kerstmarkt aanstaande zaterdag door te laten gaan. De organisatie heeft daarom besloten het evenement een week te verplaatsen, zo maken zij bekend op hun Facebookpagina. De kraamhouders zijn ingelicht over de wijzigingen.

De kerstmarkt vindt plaats van 09.00 tot 14.00 uur op het terrein van Landhuis Bloemhof aan de Santa Rosaweg 6. De toegang tot dit evenement kost 1 gulden per persoon. Parkeren is mogelijk bij de Orco Bank.  

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram