woensdag 7 december 2022 18:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 november 2022

Het Christoffelpark is zondag op Dia di Sabaneta gratis te bezoeken. Carmabi organiseert samen met de buurt Savonet een open dag en staat stil bij de belangrijke natuurwaarden, cultuur en historie van het eiland.

Dia di Sabaneta is een dag die jaarlijks door de hele buurt van Savonet gevierd wordt. Het is de vijfde keer dat Carmabi en de buurtbewoners samen de open dag van Savonet en Dia di Sabaneta organiseren.

De open dag begint met het gratis beklimmen van de berg. Dit kan tussen 6.00 uur en 10.00 uur ’s ochtends. Om 8 uur zijn er twee georganiseerde wandelingen met een gids en om 10.00 uur beginnen de festiviteiten en zal het landhuis Savonet geopend zijn. Voor de kinderen wordt er een speurtocht georganiseerd en is er een springkussen.

Carmabi zal ook aanwezig zijn op het evenement op informatie te geven over de nieuwe nationale parken die de natuurorganisatie beheert, het Marine Park en het Mangrovepark. De open dag zal feestelijk geopend worden met speeches van onder andere premier Gilmar Pisas (MFK) en Carmabi-directeur Paul Stokkermans.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram