maandag 5 december 2022 13:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
1 november 2022

Het stormachtige weer van maandagnacht heeft ervoor gezorgd dat er twee bomen zijn omgewaaid. Dat meldt de Vigilante.

Zowel op de Erosweg in Jongbloed als op Topekaweg vlakbij de Marnix School is een boom op de weg terechtgekomen. Er trokken zware regen- en onweersbuien over Curaçao. Verschillende wegen zijn door de hevige regenval onder water komen te staan.

De Metereologische Dienst Curaçao meldt dat de meeste regen is gevallen in Sun Valley, in de afgelopen 24 uur viel daar maarliefst 63 millimeter neerslag, gevolgd door Seinpost (54,6 millimeter) en het Spaanse Water (53,6 millimeter).

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram