woensdag 24 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft afgelopen weekend twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij tussen drie automobilisten. Zaterdag werd ter hoogte van de rotonde bij Palu Blanku het vuur geopend.

Later kreeg de politie een melding binnen dat een van de auto’s was gespot bij de Stoppelweg en een andere auto bij Papaya. Bij de Stoppelweg werd een gewonde man aangetroffen met schotwonden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij stelde dat hij gewond was geraakt aan de Nijlweg ter hoogte van de verkeerslichten.

Een 18-jarige Curaçaoënaar werd aangehouden in Papaya. Zijn auto had zes kogelgaten. Later op de dag heeft zich een tweede verdachte gemeld op het politiebureau. De politie is een onderzoek gestart naar de zaak.