maandag 30 januari 2023 22:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 oktober 2022

Het wekelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma Op de Klippen van het Bonairiaanse radiostation Mega hit FM had zaterdag weer een drukke tafel. Een politieke gastpresentator, een bekende Bonairiaanse DJ en een arts van het ziekenhuis. Je hoort het allemaal in de podcast hieronder.

Politiek kwam het minimumloon ter sprake, een spoeddebat in de eilandsraad dat geen spoeddebat gaat worden en het duurzaam maken van de elektriciteit op het eiland. Kers op de taart was een stevige discussie met een staflid van het ziekenhuis over het huidige personeelstekort bij de botica’s. Apotheken sluiten daarom regelmatig en communiceren dit slecht waardoor patiënten hun medicijnen niet op tijd krijgen.

Muzikaal liepen onderwerpen uiteen van de muziek die te horen is bij het Regattafestival dat nu plaatst vindt, een muziekfestival dat in november gaat plaatsvinden en een nieuwe muziekstijl die mede-presentator Michiel van Bokhorst al een tijdje geleden uitgevonden blijkt te hebben: “Kriolectro”.

De gasten van deze week zijn Daisy Coffie van de fractie Coffie, Jaimy Abdul van het festival Electric Tribe en Alex Schwengle Medisch Manager van Fundashion Mariadal 

Presentatie Michiel van Bokhorst, Lisanne Eikelboom en Martijn Hisschemöller.


Warning: Undefined array key 1 in /home/521800.cloudwaysapps.com/vgmsfdhskg/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 77
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram