zondag 27 november 2022 02:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 oktober 2022

Korps Politie Caribisch Nederland meldt dat er donderdagnacht op Bonaire verschillende misdaden zijn gepleegd en naar aanleiding daarvan verschillende aanhoudingen hebben plaatsgevonden. 

Op de Boulevard Gobernador Nicolas Debrot vond een eenzijdige aanrijding plaats. De bestuurder van de auto reed tegen een muur en werd door de impact uit de auto geslingerd. De auto belandde vervolgens op de bestuurder. De brandweer heeft de bestuurder weten te bevrijden en stabiliseren. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling. 

Omstreeks 01.00 uur ’s nachts werden twee mannen op het Wilhelminaplein aangehouden vanwege openlijke geweldpleging. Een 29-jarige en een 17-jarige man waren betrokken bij een vechtpartij buiten een uitgaansgelegenheid. 

Daarnaast werd er vrijdag aangifte gedaan van een woninginbraak op de Kaya Oktaaf. Onbekenden hebben tussen 21.00 en 00:45 uur ingebroken in een woning en onder andere een laptop, een duikcomputer, enkele sieraden, AirPods en contant geld meegenomen. De zaak wordt verder onderzocht.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram