woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Na een succesvolle eerste editie van de Antilliaanse ‘Marshe’ is het zondag 9 oktober tijd voor de tweede editie bij Landhuis Daniel, dat meldt de organisatie. 

Tijdens de tweede editie zullen er meer dan veertig lokale verkopers op het terrein van het landhuis staan om lokale producten als souvenirs en geschenken aan te bieden. In het landhuis is daarnaast een galerij die mensen kunnen bezoeken. Naast dat de markt zelf eten en drinken aanbiedt, kan men ook gebruikmaken van het restaurant van het Landhuis waar een warme maaltijd en drankjes worden geserveerd.

Met de markt wil Landhuis Daniel lokale producten promoten aan zowel het lokale publiek als aan de toeristen. De Marshe heeft een centrale ligging op de weg naar Westpunt. Er is een parkeergelegenheid voor bezoekers, maar de organisatie laat weten dat het ook mogelijk is om het openbaar vervoer te pakken. “Diverse bussen van ABC busbedrijf stoppen net voor het landhuis.”