zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie waarschuwt mensen om een aantal gebieden te vermijden in verband met de komende tropical wave. De depressie heeft zich intussen tot ‘Potential Tropical Cycloon 13’ ontwikkeld en kan voor hevige regenbuien en windstoten zorgen. 

De politie raadt aan om bepaalde gebieden, die bekend staan vanwege overstromingen, te vermijden. Het gaat om de volgende gebieden: Saliña, Zeelandia, Groot Davelaar, Otrobanda (Pater Euwensweg), Penstraat, Oranjestraat, Pietermaai, Jongbloed, Zuikertuintje, Damacor, Gosieweg, Kaminda Brievengat, Schottegatweg West, omgeving Marchena. 

De politie waarschuwt mensen zoveel mogelijk thuis te blijven en niet de straat op te gaan tijdens de voorbijgaande storm. “We vragen iedereen onze instructies en aanwijzingen op te volgen”, aldus de politie.