zondag 27 november 2022 11:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 oktober 2022

Booteigenaren moeten binnenkort betalen voor een aangewezen ligplaats bij de vissershaven van Caracasbaai. Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Dorothy Pietersz-Janga (MFK) heeft onlangs overleg gevoerd met de booteigenaren.

Het ministerie heeft een aantal maatregelen ingevoerd om orde op zaken te stellen. Volgens GMN kunnen er geen boten meer bij. Tijdens het overleg met Pietersz-Janga konden de booteigenaren hun visie naar voren brengen over de nieuwe regeling.

Om verdere drukte te voorkomen krijgen alle booteigenaren een vaste plaats aangewezen en moet er een tarief worden betaald om gebruik te maken van de faciliteiten. Commerciële boten zullen een ander tarief betalen. Daarnaast moeten booteigenaren binnenkort ook betalen om mensen op te halen vanaf de haven. Andere gebruikers van de Caracasbaai krijgen een badge nadat zij zich geregistreerd hebben. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram