zondag 27 november 2022 10:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 oktober 2022

De broers Keanu en Barry Irausquin zeggen teleurgesteld te zijn in de resultaten die ze hebben behaald tijdens hun Mixed Martial Arts (MMA) wedstrijden. Afgelopen weekend stonden de broers in de ring in Eindhoven en Amsterdam.

Keanu maakte zijn debuut tijdens de wedstrijd in Eindhoven en mocht als eerste de zogenaamde octagon in. Een octagon is een achthoekige kooi waar de vechtsport in gespeeld wordt. Volgens trainer Gideon Jonker had Keanu vol vertrouwen in de winst, zelfs nadat zijn tegenstander een grotere aanhang bleek te hebben. Keanu zat niet goed in de wedstrijd en dat kwam hem duur te staan. De MMA’er verloor de partij na drie rondes. Jonker en Irausquin zeggen beiden teleurgesteld te zijn en zullen, na hun terugkeer op Curaçao, door blijven trainen en de ervaring meenemen.

Barry Irausquin stond zondag in de ring en wilde zijn winnaars status bij de Levels Fight League behouden. De boxer begon sterk en bepaalde het tempo in het gevecht. Helaas duurde dit nog geen anderhalve minuut in de eerste ronde. Hij verloor de partij en daarbij ook de winnaars status. Irausquin laat weten teleurgesteld te zijn, maar blij te zijn met de ervaring. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram