zondag 27 november 2022 11:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 oktober 2022

De Bonaire International Sailing Regatta 2022 startte de 55e editie 30 september met een ceremoniële opening.  Afgelopen weekend werden de eerste wedstrijden al gevaren en deze week staat het programma vol activiteiten en festiviteiten op zee en aan land. 

De opening en prijsuitreiking van de Regatta vinden dit jaar plaats bij het museum van de Literatuur en Kunst (SKAL). Het museum zal zelf ook onderdeel uitmaken van de culturele activiteiten. 

Na twee jaar te hebben gewacht is de organisatie blij dat de Regatta zonder restricties kan worden gehouden. De activiteiten op zee zijn gedurende de dag en het culturele gedeelte zal ’s avonds worden gehouden. Stichting Aquaspeed Bonaire Windsurfers organiseert de wedstrijden tussen de boten op zee. De eerste wedstrijden werden bij Sorobon Beach gehouden. De andere wedstrijden zullen komende week bij Kas di Regatta in Kralendijk plaatsvinden.

Het culturele programma vindt op 5, 6, 7 en 8 oktober op de parkeerplaats van het bestuurskantoor en in het Wilhelminapark plaats en wordt georganiseerd door Massive production Bonaire B.V.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram