woensdag 13 september 2023 08:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 september 2022

Rescue Paws Curaçao (RPC) organiseert zondag 2 oktober een Dierendagmarkt. Het evenement begint om 11.00 uur op het Rescue Center in Bandabou.

RPC is een non-profit organisatie die staat voor het terugdringen van het dierenleed op Curaçao door middel van opvang, sterilisatie, fosteren en adoptie. Op het rescue center worden meer dan tachtig straathonden opgevangen. 

Om dierendag te vieren organiseert de stichting voor het tweede jaar op rij een speciale markt. Er staan meerdere kraampjes, waaronder Hende di Korsou, Passion Care en Created with Love. Daarnaast zijn er ook verschillende eet- en drinkgelegenheden aanwezig en kunnen bezoekers met puppy’s knuffelen.

“Vorig jaar was de Dierendagmarkt een groot succes”, zegt RPC-voorzitter Mirjan Seppenwoolde tegenover NU.cw. “Iedereen die er vorig jaar bij was weet hoe leuk het was en iedereen die het gemist heeft: wees welkom!” 

De markt is gratis toegankelijk voor bezoekers. Meer informatie over de markt is te vinden op de Facebook-pagina van de stichting.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram