zondag 27 november 2022 02:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 september 2022

Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) heeft tijdens een werkbezoek aan Nederland de Curaçaose hervormingsplannen van de belastingdienst en douane gepresenteerd. De minister sprak met verschillende bewindslieden over de mogelijkheden voor verdere samenwerking en ondersteuning. 

Een delegatie van het ministerie van Financiën reisde afgelopen week af naar Nederland voor verschillende vergaderingen met de belastingdienst en douane van Nederland. Daarnaast bezocht Silvania staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66), staatssecretaris van Fiscaliteit en Belastingdienst Marnix van Rij (CDA) en staatssecretaris van Toelagen en Douane Aukje de Vries (VVD).

Tijdens het bezoek zijn de plannen voor verdere samenwerking en ondersteuning bij de hervormingen de belastingdienst en douane van Curaçao onderzocht en geconcretiseerd. Met beide instanties zijn volgens Silvania concrete afspraken gemaakt om mogelijkheden voor ondersteuning verder uit te werken en op te nemen in de plannen van aanpak, die onderdeel zijn van het Landspakket.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram