vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Dolfijn FM heeft er een nieuwe Radio DJ bij. Vanaf maandag 3 oktober zal Angelo Wensing het radio team versterken met de Mega Middagshow met Angelo van 17.00 tot 19.00 uur. Tijdens het Happy Hour zal de nieuwe DJ ook te horen zijn.

De 26-jarige Wensing woont inmiddels een jaar op Curaçao en heeft in het najaar van 2021 als radio DJ bij HITradio 91.5 gewerkt. Voor zijn avontuur op het eiland presenteerde hij in verschillende radio en tv- programma’s voor de regionale zender ZO!34 en was Wensing daarnaast één van de talenten van Talpa’s talentenstation XM the Talent Station. Verder organiseerde hij ook evenementen met zijn eigen organisatiebureau. 

“Ik vind het een eer om voor het grootste radiostation van Curaçao & Bonaire te mogen werken. Ik heb er onwijs veel zin in. Ik wil samen met de luisteraar de file omtoveren tot een hoogtepunt. Hoe kun je beter beginnen dan met het Happy Hour?”, aldus Wensing. “Dolfijn FM knalt van ambitie, tijd om met dit team te gaan vlammen. Zowel op de radio als online en events. Curaçao zal horen dat Dolfijn springlevend is.”