dinsdag 30 mei 2023 12:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 september 2022

Luchthavens en vliegtuigmaatschappijen annuleren vluchten vanwege orkaan Ian. Onder andere luchthaven van Aruba en American Airlines annuleren vluchten naar Florida en de westelijke Caribische luchthavens. 

American Airlines zegt een reiswaarschuwing te hebben afgegeven voor twintig luchthavens in het westen van de Caraïben en Florida. Door de waarschuwing kunnen klanten, wiens reisplannen door de orkaan zijn geannuleerd, kosteloos hun vluchten wijzigen. Verder biedt de vliegtuigmaatschappij een aangepaste service naar gebieden waar nog wel heen gevlogen wordt.  Zo laat het bedrijf weten geen kosten in rekening te brengen voor maximaal twee ingecheckte koffers naar of van getroffen gebieden. De vliegtuigmaatschappij meldt ook dat het de prijzen van last-minute vluchten naar getroffen gebieden zal reduceren zodat mensen kunnen evacueren.

De luchthaven van Aruba annuleert vandaag vier vluchten waaronder twee van American Airlines. Daarnaast zal er vandaag niet gevlogen worden naar Orlando. Er stonden twee vluchten van Southwest Airlines op de planning, maar deze zijn allebei geannuleerd. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram