dinsdag 30 mei 2023 12:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 september 2022

De minister van Financiën en Cultuur Xiomara Maduro (MEP) bezocht dinsdag de presentatie van ‘Experience the Netherlands 2’ in Colombia. Ze deed dit op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur in Colombia, Ernst Noorman. 

Tijdens het evenement hebben Nederlandse bedrijven hun producten en services aan de commerciële markt in Colombia gepresenteerd. De minister zegt dat het interessant was om te zien hoe bedrijven bezig zijn om zich op een innoverende manier te ontwikkelingen. De bewindsvrouw heeft met verschillende bedrijven gepraat die al zaken doen op Aruba en sprak haar dank uit voor al het vertrouwen dat zij als minister heeft ontvangen. Ze prijst het eiland aan als: “'Aruba, La Isla Feliz del Reino Holandes' (one happy island).

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram