donderdag 8 december 2022 22:20
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 september 2022

Gouverneur van Sint Maarten Eugene Holiday is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Holiday nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een afscheidsreceptie in de Grote Kerk in Den Haag.

De vertrekkend gouverneur wordt op 10 oktober opgevolgd door Ajamu Baly. Holiday is dan twaalf jaar gouverneur van Sint Maarten geweest. Tijdens de receptie stond staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66) stil bij de verdiensten van Holiday voor het eiland.

Een benoeming tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau komt niet vaak voor. De personen die de onderscheiding ontvangen moeten zeer bijzondere of belangrijke activiteiten hebben verricht.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram