zondag 27 november 2022 05:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 september 2022

Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) zal de komende periode extra controles uitvoeren tijdens evenementen. Er zal onder andere gecontroleerd worden op de eindtijd van de uitgegeven vergunningen. 

Er staan de komende maanden verschillende evenementen en activiteiten gepland op het eiland. De politie doet een oproep aan organisatoren, ondernemers en deelnemers om verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de regels te houden.

De politie benadrukt het belang van wederzijds respect als de agenten afgaan op een melding. “Verbaal geweld of agressie tegen de politie zal niet worden getolereerd”, aldus het korps. “Een rustige medewerking van een ieder bij de controles leidt tot een wreedzame oplossing, wat voor iedereen wenselijk is.”

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram