maandag 5 december 2022 07:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 september 2022

Het vergunningenloket kampt met een groot personeelstekort. Dat zegt Etienne van der Horst, secretaris-generaal van het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening (BPD) tegen de Amigoe.

Als gevolg van het tekort wil het loket dat alle verzoeken voor arbeids- en economische vergunningen alleen nog per mail worden ingediend. Het gaat hierbij om vestigingsvergunningen, horecavergunningen, ventvergunningen, standplaatsvergunningen en werkvergunningen. Het is volgens Van der Horst een tijdelijke maatregel, om zo de achterstanden in te halen en te werken aan een oplossing voor de problematiek. 

De aanvragen kunnen vanaf vrijdag alleen nog maar gemaild worden naar intake.vergunningenloket@gobiernu.cw. Ook voor Kranshi zal er deze week een tijdelijke maatregel worden ingevoerd die later bekend zal worden gemaakt.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram