zondag 27 november 2022 11:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 september 2022

De Curaçaose Kyle Silee is samen met de Nederlandse Eline Kanters uitgeroepen tot winnaar van Document Nederland Junior, de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum voor middelbare scholieren en mbo-studenten. 

Negen genomineerden brachten het thema 'Een tweede leven, hoe recycle jij?’ in beeld. Dit jaar deden voor het eerst ook scholieren en studenten uit het Caribisch gebied mee. Kyle deed mee namens het Abel Tasman- Agora. Hij won in de categorie voortgezet onderwijs met zijn serie over een schoolmoestuin, die hij samen met zijn klas heeft gebouwd en verbouwd. 

Beide winnaars mogen een dag meelopen als foto-assistent van Sharelly Emanuelson. Daarnaast krijgt Kyle een foto-opdracht van scholieren.com. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram