zaterdag 1 oktober 2022 11:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 september 2022

De scholen op Curaçao blijven vrijdag dicht. Dat heeft plaatsvervangend minister-president Sithree van Heydoorn (MFK), die waarneemt voor Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK), bekendgemaakt. De premier is momenteel in New York voor een vergadering van de Verenigde Naties.

Met deze beslissing wil de regering drukte op straat voorkomen. Volgens Van Heydoorn zal de naderende storm in bepaalde gebieden voor veel wateroverlast zorgen wat problemen oplevert voor het verkeer. 

Daarnaast doet de minister een oproep aan werkgevers om hun personeel vrijdag pas vanaf 10.00 uur te laten beginnen met werken. Ook ambtenaren hebben toestemming gekregen om later aanwezig te zijn op het werk. Van Heydoorn benadrukt dat de oproep niet geldt voor vitale beroepen.

De minister vraagt iedereen om donderdagavond thuis te blijven en stelt dat het niet nodig is om naar de supermarkt te gaan om boodschappen in te slaan. De regering zal de bevolking vrijdagochtend opnieuw inlichten over de weersituatie. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram