zaterdag 1 oktober 2022 12:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 september 2022

Minister van Justitie Shalten Hato (MFK) heeft woensdag een bezoek gebracht aan de Kustwacht en Defensie. De minister woonde meerdere vergaderingen bij waar hij werd bijgepraat over verschillende ontwikkelingen bij de organisaties.

Hato en zijn delegatie werden ontvangen door Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied, Frank Boots op marinebasis Parera. De minister heeft een rondvaart gemaakt met een van de patrouilleboten van de Kustwacht. Daarnaast werd er gesproken over counter-drugsoperaties, bijstand leveren en veiligheid in het Caribisch gebied.

Volgens Boots was het bezoek van de minister erg waardevol. “Tijdens de rondleiding op de basis heeft de minister een goed beeld kunnen krijgen van de taken van Defensie en de Kustwacht”, aldus de organisatie.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram