dinsdag 4 oktober 2022 09:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
22 september 2022

Een man is afgelopen nacht overleden bij de Madero Ocean Club op Mambo Beach. Dat meldt de Extra.

De politie kreeg rond 2.00 uur ‘s nachts een melding binnen. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten de inmiddels overleden man aan. Om 3.10 uur heeft de politie de man doodverklaard. De recherche en het forensisch team zijn direct een onderzoek gestart naar de zaak. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam in beslag genomen. 

Politiewoordvoerder Maurits Rosalina meldt dat de identiteit van het slachtoffer bekend is, maar dat er voor is gekozen om eerst alle familie op de hoogte te brengen voor de naam van de man in de pers verschijnt. Rosalina geeft aan dat hij nog niet kan zeggen of het gaat om een geweldsdelict of een overlijden door andere omstandigheden.

Update: uit het eerste onderzoek van de politie is duidelijk geworden dat het slachtoffer betrokken was bij een vechtpartij.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram